Wie zijn wij

Bouvy Advies, Verzekeringen en Hypotheken

Door u als klant echt op nummer 1 te zetten, zijn wij net iets beter dan de concurrent. Onze integere handelswijze, goed inventariseren en het vertalen van complexe materie naar begrijpelijk en vooral passend advies zijn kenmerkend voor Bouvy Advies!

Een voorbeeld hiervan is dat u tijdens het gehele proces van het afsluiten van een hypotheekaanvraag realtime op de hoogte wordt gehouden omtrent de status van uw hypotheekaanvraag.

Thijs-Bouvy-hypotheek-financieel-adviseur

Thijs Bouvy

Hypotheek/financieel adviseur

Als hypotheek/ financieel adviseur ben ik uw specialist die kan adviseren bij het tot stand komen van met name financieringen voor de aankoop of herfinanciering van woning(en).

Overigens adviseer ik u niet uitsluitend over de hypotheek, maar ook over alle financiële zaken die hierbij komen kijken. Mijn onderscheidend vermogen ligt in het geven van een breed financieel advies waardoor u de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken. Uiteraard ben ik in het bezit van een geldig WFT-basis en WFT-Hypothecair krediet.

Joost-Beijers-vastgoed-specialist

Joost Beijers

vastgoed financierings-specialist

Van origine is Joost Beijers een ICT-er, hij verkocht zijn ICT-bedrijf in 1999 aan CSS en richtte hierna zijn pijlen op het vastgoed. Na een korte periode bij Snippe Projecten, begon Joost Beijers zijn eigen bedrijf. In deze periode verkocht Joost Duitse portefeuilles aan Nederlandse vastgoedbedrijven. Tijdens de crisis draaide de markt om en ging Joost aan de slag bij GGN een grote landelijke gerechtsdeurwaarders organisatie waarbij hij in het MT deelnam voor district Noord-Holland. In 2013 richtte hij vanuit een duidelijke vraag vanuit de vastgoedmarkt novelfinance.com op.

Ook Joost is in het bezit van WFT-basis.

Joost houdt zich bezig met de zakelijke verzekeringsportefeuille en dan met name opstal.